FOTO // Accident la Mălini: O tânără de 21 ani a rămas încarcerată după ce mașina în care se afla a lovit un copac și s-a oprit într-un cap de pod


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier în care au fost implicați doi tineri a avut loc duminică, aproape de miezul nopții, în localitatea suceveană Mălini.

Concret, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un copac, după care s-a oprit într-un cap de pod.

În mașină se aflau un tânăr de 26 ani și o tânără de 21 ani, ea rămânând încarcerată, cu picioarele prinse sub bordul mașinii.

În  aceste condiții, au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și cu sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Tânăra, în stare de conștiență, la o primă evaluare medicală cu fracturi la nivelul picioarelor, a fost extrasă din autoturism de către militari, cu ajutorul accesoriilor specifice. Ulterior, ea a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

La rândul său, tânărul a refuzat consultul medical și transportul spital, fiind preluat de către echipajele de Poliție.


Intră acum și în grupul de