Accident de muncă la Fălticeni: O femeie a ajuns la spital cu traumatism cranian după ce o navetă din plastic i-a căzut în cap


Intră acum și în grupul de

Un accident de muncă soldat cu spitalizarea unei femei a avut loc la o societate comercială din industria alimentară din Fălticeni.

Concret, angajata firmei, o femeie de 55 ani din comuna Râșca, a cărat un cărucior pe care a stivuit mai multe navete din plastic goale, pentru a le duce în camera unde se afla spălătorul automatizat şi a le aşeza pe acesta.

În momentul în care aceasta a pus o navetă pe banda superioară a spălătorului, naveta a alunecat spre înapoi, căzându-i femeii în cap, cu unul dintre colţuri, provocându-i un traumatism cranian minor.

Astfel, femeia s-a deplasat la Spitalul din Fălticeni, fiind transferată apoi la SJU Suceava, medicii opinând că viața femeii nu este în pericol.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, şi  „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de