Accidentul de la Stulpicani s-a produs din cauza vitezei prea mari. Trei tineri din județul Iași au fost spitalizați cu diferite traumatisme


Intră acum și în grupul de

Trei tineri au ajuns, marți, la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-o stație de autobuz dezafectată pe raza comunei sucevene Stulpicani.

Potrivit primelor investigații, accidentul s-a produs din cauza vitezei prea mari cu care conducea șoferul A.G. (25 ani) din județul Iași. Astfel, la un moment dat, el a pierdut controlul volanului, mașina a părăsit partea carosabilă și a lovit mai întâi stâlpul unei porți după care clădirea unei stației de autobuz dezafectate.

Prin urmare, din cele cinci persoane aflate în mașină, trei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai exact, ieșeanul A.D. (31 ani), pasager pe bancheta din spate, a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „T.C.C. ușor”.

Tânăra B.D. (27 ani), tot din Iași, pasageră pe bancheta din spate, a fost transportată la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „T.C.C., traumatism toraco-lombar”.

Tânărul A.D. (19 ani), din Iași și el, pasager pe bancheta din spate, a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism bazin”.

La rândul său, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de