Incendiu în prima zi a noului an într-o casă din Udești. Pompierii au intervenit rapid și au reușit lichidarea incendiului în mai puțin de o oră


Intră acum și în grupul de

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Udești, au intervenit, vineri dimineața, în prima zi a noului an, cu trei autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Udești.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, a precizat că la sosirea echipajelor de intervențe, flăcările se manifestau în interiorul unei camere, cu pericol de propagare la întreaga casă.

Incendiul a fost lichidat în mai puțin de o oră.

În flăcări au ars obiecte de mobilier, materiale textile, elemente de tâmplărie și planșeul încăperii pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați și s-au degradat zugrăvelile interioare și alte bunuri.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sistemul de încălzire, o sobă cu acumulare de căldură.

Locotenent Alin Găleată a menționat că, din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente.


Intră acum și în grupul de