Tabara de excelenta la disciplinele socio-umane, organizata la Gura Humorului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

IŞJ Suceava a organizat şi desfăşurat la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, Tabăra de Excelenţă la disciplinele socio-umane, respectiv Logică, argumentare şi comunicare, Psihologie, Economie, Filozofie. Potrivit adjunctului IŞJ Suceava, Vasile Monacu, în total au participat 30 de elevi de liceu, promovaţi la faza judeţeană a olimpiadei, la disciplinele respective.

„În cadrul unui program special de pregătire cu durata a 8 ore pe zi, elevilor le-au fost prezentate de către profesorii participanţi, teme şi tipuri de subiecte utilizate la fazele judeţeană şi naţională a olimpiadei. S-au realizat aplicaţii cu acestea, explicându-li-se elevilor modul de evaluare şi notare, conform baremelor publicate”, a precizat Vasile Monacu.

Activitatea, aflată la prima ediţie, reprezintă o alternativă la programul clasic de pregătire organizat în anii anteriori în cadrul Centrului de Excelenţă.

Pe lângă activităţile specifice pregătirii la cele patru discipline, gazda le-a oferit elevilor un scurt program de relaxare, timp de 2-3 ore în fiecare zi, vizite la Mănăstirile Voroneţ şi Humor, plimbare la Ariniş, săniuş, vizionare filme.


Intră acum și în grupul de