Tată și fiu arestați preventiv de Tribunalul Suceava pentru tentativă de omor. Aceștia au bătut un tânăr într-o spălătorie auto din Liteni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani și fiul său de 17 ani au fost arestați preventiv de Tribunalul Suceava pentru tentativă de omor.

Potrivit cercetărilor, în data de 30 decembrie 2020, un tânăr de 28 de ani din Liteni a fost agresat de cei doi în timp ce se afla la o spălătorie auto, sesizarea fiind făcută de un alt localnic.

Polițiștii au stabilut că în 25 decembrie între un localnic și tânărul de 17 ani a avut loc o discuție contradictorie care însă nu a degenerat.

Ulterior, în 30 decembrie, în timp ce localnicul împreună cu tânărul de 28 de ani se aflat la o spălătorie auto aparținând din orașul și spălau autoturismul, în spatele mașinii lor a oprit un autoturism, condus de bărbatul de 43 de ani.

Din mașină au coborât bărbatul și fiul acestuia, iar localnicul care avusese conflictul verbal cu tânărul i-a văzut și a fugit, dar celălalt tânăr a fost surprins de cei doi care l-au lovit de mai multe ori.

În acest caz, în data de 1 ianuarie 2021, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a sesizat instanța de judecată în vederea arestării preventive a celor doi agresori.

În urma analizării probatoriului administrat Tribunalul Suceava a emis mandatele de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de cei doi pentru tentativă la omor calificat.


Intră acum și în grupul de