Tânăr fără permis, depistat la Mitocu Dragomirnei conducând o mașină neînmatriculată. La vederea polițiștilor, el a oprit brusc și s-a prefăcut pieton

Un tânăr (22 ani) din orașul Mitocu Dragomirnei a încercat să evite răspunderea penală pentru conducerea unei mașini neînmatriculate și fără permis, oprind brusc mașina la vederea polițiștilor și continuându-și deplasarea în calitate de pieton.

Tânărul a fost observat duminică, în jurul orei 21:15, conducând o mașină pe strada Castanilor din Mitocu Dragomirnei. După ce a observat autospeciala de poliție, șoferul a oprit mașina și s-a îndepărtat în grabă de ea.

În aceste condiții, polițiștii l-au interceptat pe tânărul, care a declarat că nu are asupra sa documentele personale și cele ale autovehiculului și că nu este posesor de permis de conducere.

Acest fapt s-a confirmat în uram verificărilor, care au mai arătat că vehiculul marca Opel a fost radiat din circulație în data de 14.08.2020 și inspecția tehnică periodică este expirată din data de 28.10.2020.

Prin urmare, tânărul a fost amendat pentru lipsa documentelor și ITP expirat, fiind totodată cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.