Tânăr fără permis, depistat la Mitocu Dragomirnei conducând o mașină neînmatriculată. La vederea polițiștilor, el a oprit brusc și s-a prefăcut pieton


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (22 ani) din orașul Mitocu Dragomirnei a încercat să evite răspunderea penală pentru conducerea unei mașini neînmatriculate și fără permis, oprind brusc mașina la vederea polițiștilor și continuându-și deplasarea în calitate de pieton.

Tânărul a fost observat duminică, în jurul orei 21:15, conducând o mașină pe strada Castanilor din Mitocu Dragomirnei. După ce a observat autospeciala de poliție, șoferul a oprit mașina și s-a îndepărtat în grabă de ea.

În aceste condiții, polițiștii l-au interceptat pe tânărul, care a declarat că nu are asupra sa documentele personale și cele ale autovehiculului și că nu este posesor de permis de conducere.

Acest fapt s-a confirmat în uram verificărilor, care au mai arătat că vehiculul marca Opel a fost radiat din circulație în data de 14.08.2020 și inspecția tehnică periodică este expirată din data de 28.10.2020.

Prin urmare, tânărul a fost amendat pentru lipsa documentelor și ITP expirat, fiind totodată cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de