Bărbat din Vicovu de Sus, prins de polițiști în timp ce își bătea fiica de 17 ani. Anterior, agresorul și-a alungat de acasă soția și cele două fiice


Intră acum și în grupul de

Un bărbat violent din Vicovu de Sus a fost încătușat de polițiști după ce a fost prins în flagrant în timp ce își bătea fiica. Ajutorul polițiștilor a fost solicitat de mama tinerii care a relatat că bărbatul mai întâi a alungat-o de acasă împreună cu cele două fiice ale lor, iar apoi a mers la domiciliul părinților ei, agresându-și fizic familia.

Femeia (42 ani) din Vicovu de Sus a apelat 112 în seara de marți, 5 decembrie. Ea a relatat că soțul ei (46 ani) a alungat-o de acasă împreună cu fiicele sale și a solicitat ajutorul autorităților, declarând totodată că se deplasează la domiciliul părinților femeii, în satul Falcău, comuna Brodina.

Între timp, și bărbatul violent s-a deplasat la domiciliul socrilor, unde a continuat agresiunea. Astfel, polițiștii au ajuns la locuința indicată exact în momentul în care bărbatul își bătea una dintre fiicele sale (17 ani), în casă auzindu-se țipete și strigăte de ajutor.

Prin urmare, polițiștii au folosit cătușele pentru a-l imobiliza pe agresor, care în continuare se manifesta violent fizic și verbal.

Ulterior, mama fetei a formulat plângere prealabilă cu privire la infracțiunea de „violență în familie” și în același context a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului său, ce a fost emis pe o perioadă de 120 ore.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru infracţiunea de „violența în familie”.


Intră acum și în grupul de