Acasă Social Bărbat din Vicovu de Sus, prins de polițiști în timp ce își...

Bărbat din Vicovu de Sus, prins de polițiști în timp ce își bătea fiica de 17 ani. Anterior, agresorul și-a alungat de acasă soția și cele două fiice


Intră acum și în grupul de

Un bărbat violent din Vicovu de Sus a fost încătușat de polițiști după ce a fost prins în flagrant în timp ce își bătea fiica. Ajutorul polițiștilor a fost solicitat de mama tinerii care a relatat că bărbatul mai întâi a alungat-o de acasă împreună cu cele două fiice ale lor, iar apoi a mers la domiciliul părinților ei, agresându-și fizic familia.

Femeia (42 ani) din Vicovu de Sus a apelat 112 în seara de marți, 5 decembrie. Ea a relatat că soțul ei (46 ani) a alungat-o de acasă împreună cu fiicele sale și a solicitat ajutorul autorităților, declarând totodată că se deplasează la domiciliul părinților femeii, în satul Falcău, comuna Brodina.



Între timp, și bărbatul violent s-a deplasat la domiciliul socrilor, unde a continuat agresiunea. Astfel, polițiștii au ajuns la locuința indicată exact în momentul în care bărbatul își bătea una dintre fiicele sale (17 ani), în casă auzindu-se țipete și strigăte de ajutor.

Prin urmare, polițiștii au folosit cătușele pentru a-l imobiliza pe agresor, care în continuare se manifesta violent fizic și verbal.

Ulterior, mama fetei a formulat plângere prealabilă cu privire la infracțiunea de „violență în familie” și în același context a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului său, ce a fost emis pe o perioadă de 120 ore.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru infracţiunea de „violența în familie”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version