Accident mortal în localitatea Arbore: Un biciclist a murit după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului, însă ulterior a fost prins și reținut


Intră acum și în grupul de

Un biciclist (49 ani) din comuna Arbore și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs miercuri seara, pe DN 2K din comuna menționată.

Concret, după ieșirea din comuna Arbore, bărbatul a fost lovit din spate de o mașină și proiectat în afara părții carosabile, în șanț. Impactul nu a lăsat biciclistului nicio șansă la supraviețuire.

Imagine ilustrativă

În același timp, șoferul mașinii a fugit de la locul accidentului, însă polițiștii au reușit să-l identifice.

Mai întâi, s-a stabilit că în accident a fost implicat un autoturism marca Volkswagen Touareg, de culoare gri metalizat.  Ulterior, s-a stabilit că la volan se afla un bărbat (30 ani) din comuna Iaslovăț, care a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării unei măsuri preventive.

El este cercetat pentru „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

De menționat că, din primele verificări, vinovăția producerii accidentului aparține atât biciclistului, întrucât nu era echipat corespunzător pe timp de noapte, cât și conducătorului auto care a părăsit locul accidentului.


Intră acum și în grupul de