Un tânăr băut a intrat cu mașina într-un stâlp pe care l-a rupt blocând drumul la ieșire din Siliștea spre Liteni și a lăsat 50 de case fără curent electric


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din Vulturești a produs mai multe pagube după ce, vineri seara, a intrat cu mașina într-un stâlp pe care l-a rupt.

Astfel, Poliția Orașului Liteni a fost sesizată telefonic prin apel de urgență SNUAU 112 cu privire la faptul că la ieșire din satul Siliștea spre oraș Liteni, o mașină a intrat într-un stâlp de iluminat, iar în urma impactului stâlpul respectiv s-a rupt de la bază și a  căzut de-a latul carosabilului blocând ambele sensuri de mers.

În urma deplasării la fața locului, a fost identificat șoferul, un tânăr de 23 ani din Vulturești care a declarat verbal faptul că în timp ce se deplasa din satul Valea Glodului spre oraș Liteni, la ieșire din satul Siliștea nu a adaptat viteza de mers la condițiile de drum, ocazie cu care a pierdut controlul autovehiculului intrând frontal într-un stâlp de iluminat aflat pe partea stângă a carosabilului.

În urma impactului, stâlpul respectiv s-a rupt de la bază și a căzut blocând ambele sensuri de mers.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest din dotarea unității rezultatul testului fiind pozitiv, respectiv 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, însă atât pasagerii, cât și șoferul au refuzat transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La scurt timp, o echipă din cadrul E-ON Suceava a intervenit pentru a remedia problemele cauzate de incident, iar în urma intervenției curentul electric pe raza satului Siliștea a fost repornit, dar circa 50 de case au rămas fără curent electric.

Cu ajutorul echipajului de pompieri, stâlpul respectiv a fost înlăturat de pe carosabil pentru buna desfășurare a traficului rutier.


Intră acum și în grupul de