Un adolescent fără permis din Voitinel, prins la volan în Vicovu de Jos. El este cercetat penal și a fost amendat și pentru că autoturismul avea IPT expirat și nu avea RCA


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 17 ani din Voitinel a fost depistat de polițiști, duminică seara, în jurul orei 22:30 în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vicovu de Jos.

Astfel, patrula din cadrul SPR 4 Gălăneşti a oprit pentru control pe drumul comunal Vicovu de Jos, un autoturism Ford Galaxy, condus de un tânăr de 17 de ani, cu domiciliul în Voitinel, care nu deține permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, verificând documentele prezentate  s-a stabilit faptul că autoturismul avea inspecția tehnică periodică expirată din data de 13.12.2020, astfel încât tânărul a fost sancționat contravențional și a fost eliberată dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare, cu drept de circulație 15 zile.

De asemenea, s-a stabilit că polița de asigurare RCA este expirată din data de 16.10.2020, astfel că acesta a fost din nou sancționat contravențional, fiind eliberată dovada înlocuitoare a plăcuțelor de înmatriculare, fără drept de circulație.

În acest caz se fac cercetări cu privire la infracțiunea de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de