Detaliile accidentului de la Zaharești: Tânărul aflat la volan era băut și a pierdut controlul mașinii într-o curbă intrând în gardul betonat al unei case


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din Stroiești a suferit mai multe răni după ce, fiind băut, a condus un autoturism și a intrat într-un gard betonat al unei case din Zaharești.

Astfel, potrivit cercetărilor, tânărul conducea duminică dimineața un autoturism Alfa Romeo, pe DJ 209 D, în interiorul localităţii Zaharești, iar în dreptul unui imobil, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcție de mers, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat frontal în gardul care împrejmuiește curtea imobilului menționat.  

În urma accidentului șoferul a fost rănit și fost transportat la Spitalul Județean Suceava, cu ambulanţa, unde în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: ,,contuzionat prin accident rutier, TCC minor, contuzie toracică, fractură femur drept, etilism”. 

El a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de