Doi tineri de 17 și 24 ani, arestați preventiv după ce ar fi încercat să violeze o adolescentă din comuna Ciprian Porumbescu


Intră acum și în grupul de

Doi tinei, de 17 și 24 ani, au fost arestați preventiv după ce ar fi încercat să violeze o tânără de 16 ani, din comuna Ciprian Porumbescu. Tânăra a ripostat și a reușit să fugă de la agresori, care la scurt timp au ajuns în arestul IPJ Suceava.

Ancheta polițiștilor a stabilit că, în data de 19 ianuarie, tânăra s-a aflat în compania a trei tineri, de 17, 18 (ambii din Șcheia) și 24 ani (din Suceava). Cei patru s-au plimbat cu mașina, condusă de tânărul de 18 ani, pe raza Sucevei și satului Mihoveni.

La un moment dat, în drum dinspre Mihoveni spre comuna Ciprian Porumbescu, tânărul de 17 ani și cel de 24 au încercat să o violeze pe tânăra. Ei au aplicat forța, rupând hainele fetei, însă ea a ripostat, iar apoi a fugit din mașină pe un teren agricol, la intrare în comuna Ciprian Porumbescu.

Apoi, adolescenta a ajuns la SJU Suceava, unde a primit îngrijiri medicale și a fost examinată, astfel fiind documentate urmele lăsate de cei doi atacatori pe corpul tinerii.

După ce a fost sesizată Poliția, lucrătorii IPJ Suceava au efectuat percheziții la cei trei tineri, fiind implicați jandarmii și luptătorii SAS.

Prin urmare, cei trei tineri au ajuns la Poliție, însă doar doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar apoi arestați preventiv pentru 30 de zile. Atât tânărul de 17 ani, cât și cel de 24 sunt cercetați penal pentru tentativa la infracțiunea de viol.


Intră acum și în grupul de