Detaliile accidentului de la Milișăuți: Un copil de doi ani a ajuns la spital cu traumatism după ce tatăl său a intrat cu mașina într-un gard din cauza vitezei prea mari într-o curbă


Intră acum și în grupul de

După cum am menționat anterior, un accident rutier cu implicarea a unul adult și a unui copil s-a produs marți dimineață, pe raza localității Milișăuți.

Pe lângă cele relatate, precizăm că impactul s-a produs în jurul orei 09:00. Astfel, un sucevean (36 ani) conducea autoturismul marca Volvo V50, pe DN 2H, având direcția de deplasare dinspre Suceava spre Rădăuți.

La un moment dat, în localitatea Milișăuți, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza vitezei neadaptate într-o curbă. Ulterior, mașina a părăsit partea carosabilă prin șanțul din dreapta și a acroșat frontal gardul ce împrejmuiește un imobil.

În urma impactului a fost rănită doar fiica șoferului, în vârstă de doi ani, care a fost diagnosticată cu un traumatism la piciorul stâng.

De precizat că bărbatul nu era băut, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de