VIDEO // Percheziții și controale la depozite de material lemnos în cinci județe, inclusiv Suceava. Este vizată o grupare specializată în tăierea ilegală și prelucrarea lemnului


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Mureș efectuează, în dimineața de 27 ianuarie, 30 de percheziții domiciliare, în cinci județe, la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic, informează Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, 20 percheziții au loc în județul Mureș, șase în județul Tulcea, două în județul Constanța, una în județul Suceava și una în județul Bihor.

Persoanele vizate sunt bănuite de ilegalități în domeniul silvic, de la tăierea ilegală, fără drept și sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea și valorificare.

În aceste condiții, concomitent cu perchezițiile au loc și controale la zece depozite de material lemnos, aparținând persoanelor vizate.

În acțiunile participă atât polițiștii din județele menționate, cât și specialiștii silvici, jandarmii și luptătorii SAS.


Intră acum și în grupul de