Gura Humorului: Un motociclist fără permis de conducere a ajuns în stare gravă la spital după ce a intrat cu viteză într-un stâlp


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (45 ani) din Gura Humorului a fost transportat de urgență la spital după ce a comis un accident rutier din localitatea menționată.

Accidentul s-a produs marți seara, în timp ce bărbatul conducea o motocicletă marca Honda pe strada Voroneț din localitate.

Imagine ilustrativă

La un moment dat, din cauza vitezei prea mai într-o curbă și a lipsei de experiență în conducere, motociclistul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public stradal.

În urma impactului bărbatul a fost rănit și respectiv transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

Din cauza stării de sănătate, el nu a putu fi testat cu aparatul etilotest, însă primele verificări au arătat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule.

Prin urmare, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de: „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de