Mai mulți șoferi băuți au fost prinși miercuri în traficul din județul Suceava. Unul dintre ei a comis și un accident rutier


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de miercuri, 27 ianuarie, polițiștii suceveni au depistat în trafic mai mulți șoferi care au condus mașini sub influența băuturilor alcoolice, arată un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Astfel, în jurul orei 00:20, polițiștii au oprit pentru control o mașină ce circula pe strada Sucevei din Fălticeni, fiind condusă de un tânăr (21 ani) din comuna Vadu Moldovei. Testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat de șofer.

Un șofer băut a fost prins și în municipiul Suceava, pe Bulevardul 1 Mai. Concret, în jurul orei 22:50, o patrulă a oprit mașina condusă de un rădăuțean de 30 ani. El avea 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursa citată mai menționează și un accident ce a avut loc pe DN 29, în localitatea Plopeni. Mai exact, două mașini au intrat într-o coliziune ușoară, nicio persoană nefiind rănită. Accidentul s-a produs în zona intersecției străzilor Aeroportului cu strada Calea Sucevei, între mașinile conduse de un localnic de 62 de ani şi un bărbat de 38 de ani din comuna Vereşti. Testarea cu aparatul etilotest a arătat că șoferul de 62 ani conducea având 0,59 mg/l alcool pur în aer expirat.

IPJ Suceava ține să precizeze că cei trei șoferi băuți sunt cercetați penal pentru ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de