Polițist la un pas să fie acroșat de un tânăr fără permis, prins în trafic pe raza satului Hănțești


Intră acum și în grupul de

Un polițist din cadrul SPR 8 Adâncata a fost cât pe ce să fie acroșat de un tânăr fără permis, prins marți seara conducând o mașină pe raza satului Hănțești.

Astfel, în timpul patrulării, polițiștii au observat un autoturism marca BMW ce se deplasa pe strada Cimitirului din localitatea menționată.

Imagine ilustrativă

Polițiștii l-au recunoscut pe tânărul fără permis care se afla la volan și au efectuat semnal de oprire prin folosirea semnalelor acustice și luminoase, iar unul dintre ei și prin întinderea brațului.

În aceste condiții, șoferul a ignorat semnalele de oprire și a accelerat trecând la distanță mică pe lângă autospeciala de poliție și pe lângă agentul de poliție, care a reușit să se ferească din calea autoturismului.

După circa 50 de metri, mașina s-a oprit, iar șoferul a coborât din autoturism, pe locul lui urcând un alt bărbat, care se deplasa până atunci în calitate de pasager.

A urmat controlul în urma căruia a fost confirmată identitatea celui care a condus mașina, respectiv un bărbat de 28 ani din comuna Adâncata, dar și identitatea celui care a urcat în locul lui, adică fratele său.

Ulterior, ambii au fost conduși la sediul Poliției, iar tânărul de 28 ani a recunoscut că nu are permis. În consecință, el este cercetat pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de