Șase pietoni şi peste 20 de şoferi, amendaţi într-o singură zi de polițiști pentru că nu au respectat regulile de circulaţie pe raza municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava a organizat, în data de 3 februarie, o acțiune pe străzile din municipiul Suceava, în vederea depistării șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, dar și pietonii care traversează drumurile neregulamentar.

Astfel, au fost amendați atât șoferii, cât și pietonii suceveni. Concret, în total au fost amendate 32 de persoane, dintre care șase pietoni. De menționat că, printre șoferi, polițiștii au depistat nu doar încălcări legate de neacordarea priorității pietonilor, ci și abateri precum nerespectarea regimului de viteză ș.a.

Totodată, un șofer a rămas fără certificatul de înmatriculare pentru lipsa ITP, iar alți șapte au rămas fără permise, dintre care trei pentru că nu au acordat prioritate pietonilor, doi pentru viteză, iar alți doi pentru depășire neregulamentară și respectiv neacordarea priorității de trecere unui alt autoturism.


Intră acum și în grupul de