Vânzător dintr-un magazin din Câmpulung Moldovenesc cercetat pentru contrabandă. El i-a adus unui polițist în civil un cartuș cu țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc este cercetat pentru contrabandă după ce i-a oferit unui polițist îmbrăcat în civil un cartuș de țigări de contrabandă.

Astfel, sâmbătă seara, poliţişti din cadrul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc – Biroul de Ordine Publică, au efectuat un control la o firmă cu sediul social şi punct de lucru în Câmpulung-Moldovenesc, pe str. Calea Transilvaniei, unde funcţionează un magazin mixt.

În incinta magazinului a fost identificat un localnic de 63 de ani care, la solicitarea unuia dintre lucrătorii de poliţie îmbrăcat în civil, a adus din locuinţa sa care se află în aceiaşi clădire cu magazinul, un cartuş de ţigări de provenienţă extra-comunitară marca Compliment Blue, fără timbru de provenienţă care era sigilat şi conţinea 10 pachete de ţigări (200 ţigarete).

Cu ocazia verificării interiorului magazinului au mai fost descoperite alte pachete de ţigări de provenienţă extra-comunitară marca Marlboro care erau desigilate.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă”.

De asemenea s-a dispus confiscarea pachetelor de ţigări acestea urmând a fi predate la Camera de Corpuri Delicte din cadrul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de