Atleta de la CSM Dorna, Claudia-Ionela Costiuc, va reprezenta România la Balcaniada din acest an


Intră acum și în grupul de

Atleta legitimată la CSM Dorna, Claudia-Ionela Costiuc, va reprezenta România la Balcaniada care se va desfășura anul acesta la Sofia, Bulgaria.

Tânăra de 16 ani a câștigat biletul la cea mai prestigioasă competiție din regiunea Balcanilor în urma unei evoluții bune la Campionatul Național în sală pentru seniori și tineret (limita maximă de vârstă 23 de ani), ce a avut loc în intervalul 5-6 februarie, la București.

Claudia-Ionela Costiuc alături de antrenorul său Cristian Prâsneac

Concret, Claudia-Ionela Costiuc s-a clasat pe locul 9 la proba de 400m la senioare și pe locul 6 la tineret, iar a doua zi și-a încercat forțele la 800m, reușind să obțină locul 7 la senioare și 4 la tineret.

Cristian Prâsneac, profesor CSM Dorna din Vatra-Dornei, a declarat că tânăra, fiind primul an la categoria de juniori 2, a reușit să obțină baremurile pentru Campionatul Balcanic de sala Indoor Juniori 1 în doua probe 800 metri și la ștafeta de 4×400 metri.

„Aș vrea să menționez că sportiva are doar 16 ani și concurează cu sportivii de 19 ani. Totodată, aș vrea să mulțumesc celor din Admirația Locală pentru că ne-a acordat, începutul luni ianuarie, un cantonament la Băile Felix.Cred că s-au văzut roadele investiției”, a declarat Cristian Prâsneac.


Intră acum și în grupul de