Bărbat din comuna Frumosu, plasat sub control judiciar după ce și-a bătut fiul de numai șapte ani


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reținut un bărbat (47 ani) din satul sucevean Deia, comuna Frumosu, după ce pe internet a apărut un filmuleț în care bărbatul își bate fiul.

Din imagini se vede cum, în cursul lunii ianuarie 2021, bărbatul și-a trântit fiul de pardoseală și ulterior i-a aplicat șapte lovituri cu o bucată de lemn peste fese, brațe și picioare.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, agresiunea s-a produs după ce tatăl copilului i-a solicitat să rezolve niște exerciții pe care le avea ca temă pentru acasă.

Copilul a întâmpinat dificultăți în rezolvarea exercițiilor respective, motiv pentru care bărbatul l-a bătut.

Stop-cadru video

Mai grav, la incident au asistat toți membrii familiei. Ei nu au intervenit, fiindu-le teamă să nu fie agresați și ei la rândul lor, consideră procurorii.

Sursa citată precizează că filmarea a fost făcută de către un alt copil. Ulterior, imaginile au fost văzute de reprezentanți ai Compartimentului Asistență Socială din cadrul Primăriei comunei Frumosu, care în data de 9 februarie au sesizat Poliția.

În aceeași zi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 10 februarie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. El este cercetat penal pentru ,,violență în familie”.

De menționat că membrii familiei au fost instituționalizați în Centrul Social pentru Victimele Violenței Intrafamiliale din Gura Humorului, în vederea evitării contactului direct cu agresorul.


Intră acum și în grupul de