Patru mașini avariate după ce un tânăr băut din Rădăuți a pierdut controlul volanului când intra în parcarea unui supermarket


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din Rădăuți este cercetat penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice și a avariat mai multe autoturisme.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, vineri seara. Alexandru S. (24 ani) din Rădăuți, conducea autoturismul marca BMW pe str. Mihai Viteazul din Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre str. Bogdan Vodă către un supermarket.

Ajungând în dreptul supermarketului acesta a efectuat viraj la stânga pentru a intra în parcare, dar din cauza neadaptării vitezei la sectorul de drum pe care circula și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat trei autoturisme parcate.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale la toate cele patru autoturisme.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior a fost condus la Spitalul Rădăuți pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de