Un bărbat din Izvoarele Sucevei, găsit mort într-o pădure din Ulma după două zile de când a fost văzut în viață ultima dată. Căutările au fost îngreunate din cauza ninsorii și viscolului puternic


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani din Izvoarele Sucevei a fost găsit, mort, sâmbătă seara, într-o pădure de pe raza comunei Ulma la două zile după ce a fost văzut în viață ultima dată.

Astfel, sâmbătă polițiștii au fost sesizați de o femeie din Izvoarele Sucevei că tatăl său nu mai fusese văzut de joi seara și că nu răspunde la telefon.

Cercetările au stabilit că bărbatul a plecat în satul Lupcina din comuna Ulma într-o zonă cu mai multe magazine, pentru a face cumpărături și că a consumat băuturi alcoolice, până în jurul orei 19:00, când a fost văzut ultima dată.

Acesta locuia singur, într-un loc izolat, iar până sâmbătă dimineața nu a sesizat nimeni că lipsește de la domiciliu, până când un vecin a observat că în ciuda temperaturilor extrem de scăzute vitele acestuia erau afară, motiv pentru care au informat-o pe sora bărbatului.

 Fiica bărbatului a venit la locuința acestuia și a deschis casa fără să fie identificate urme de răvășire sau alte aspecte care să ridice suspiciuni.

Ea a bănuit că, cel mai probabil, tatăl său a consumat băuturi alcoolice în exces și având în vedere că se afla la aproximativ 7 kilometri de casă, s-a pornit spre domiciliu, prin pădure, pentru a-și scurta deplasarea, dar fiind beat ar căzut și a suferit o hipotermie, având în vedere temperaturile scăzute și ninsorile din ultimele zile.

Polițiștii au început căutarea bărbatului împreună cu alți patru consăteni însă în primă fază acesta nu a fost identificat.

Căutările au fost greu de efectuat din cauza condițiilor meteo, a faptului că a nins și a viscolit puternic, neputând fi identificate urme, dar și din cauza faptului că arealul în care acesta s-ar putea afla este întins deoarece există mai multe cărări pe unde acesta putea să fi mers spre domiciliu, toate însă trecând prin zone împădurite și greu accesibile.

Ulterior în jurul orelor 19.12, rudele bărbatului au găsit cadavrul acestuia într-o zonă împădurită de pe raza satului Lupcina.

În acest caz urmează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili cauza morții.


Intră acum și în grupul de