Un schimb de replici între patru tineri a degenerat într-o bătaie în fața unui bar din Suceava. Tinerii au fost duși la sediul Poliției și amendați


Intră acum și în grupul de

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în urma unui conflict spontan, izbucnit în toiul nopții, în fața unui bar din cartierul sucevean Burdujeni.

Evenimentul a fost sesizat duminică, în jurul orei 03:00. Astfel, cele două patrule de poliție care au intervenit au identificat în fața localului trei tineri și o tânără, toți din Suceava.

Cei implicați au povestit că la ieșirea din bar, unde cei patru au consumat băuturi alcoolice, a avut loc un schimb de replici dure între un tânăr de 23 ani și ceilalți trei tineri. La un moment dat, suceveanul de 23 de ani l-a lovit pe un tânăr de 18 ani, implicat în conflict. După ce a început bătaia, tânăra care-i însoțea pe cei trei a apelat 112.

Prin urmare, restul nopții petrecăreții au petrecut la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde au declarat faptul că nu doresc să depună plângere scrisă cu privire la aspectele sesizate.

Totodată, toți au fost amendați pentru că nu aveau declarații pe propria răspundere, iar polițiștii au întocmit proces verbal de constatare cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violenţe”.


Intră acum și în grupul de