Fălticeni: Un vânzător de țigări de contrabandă și un client, prinși în flagrant. Polițiștii au confiscat peste 130 de pachete cu țigări


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Fălticeni au prins în flagrant un localnic care vindea țigări de contrabandă și un bărbat din București care încerca să le cumpere.

Astfel, miercuri, un polițist a observat cum un bărbat a abordat un alt bărbat în zona gangului ce face legătura dintre Bulevardul Revoluţiei și str. Ana Ipătescu din Fălticeni. Cei doi au mers împreună la blocul cu numărul 10, de pe str. Ana Ipătescu, în partea stângă a uşii de acces a scării A.

Polițistul i-a urmărit până când unul dintre aceștia voia să-i dea celuilalt trei pachete cu țigări dintr-o cutie de carton.

Ulterior, s-a constatat că vânzătorul este un localnic de 43 ani, iar cumpărătorul un bărbat de 69 de ani, cu domiciliul în București.

Totodată, în locația respectivă a fost găsită o cutie şi o geantă de voiaj pline cu țigări de contrabandă, despre care vânzătorul a declarat că îi aparține.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Fălticeni, unde a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă.

Totodată, țigările găsite, respectiv 131 de pachete de diferite mărci și proveniență (Ucraina și Duty free) au fost confiscate.       


Intră acum și în grupul de