Un electrician a căzut de la peste 6 metri înălțime la Rădăuți după ce cablul pe care era suspendată nacela în care se afla s-a rupt


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani din Suceava a fost rănit grav după ce a căzut de la peste 6 metri înălțime când lucra la întreținerea sistemului electric al unei firme de pe platforma industrială a municipiului Rădăuți.

Potrivit cercetărilor, electricianul se afla în timpul serviciului, unde efectua lucrări de întreținere a sistemului electric.

El lucra la înălțimea de aproximativ 6,5 metri, într-o nacelă suspendată pe cablu, iar la un moment dat, șufa care susținea nacela s-a rupt, aceasta căzând de la înălțimea de 6,5 metri.

În urma impactului cu solul electricianul a suferit mai multe leziuni.

El a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „TCC acut, plagă frontală stânga, fără pierderea de cunoștință, traumatism membru superior și inferior drept”.

Compania unde este angajat electricianul a anunțat ITM Suceava despre evenimentul produs, urmând a se dispune cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului.

În acest caz s-a deschis un dosar penal privind infracțiunile de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de