Recitând citate biblice, un tânăr din Cornu Luncii a incendiat casa tatălui său și casa sa. El avusese înainte un conflict verbal cu tatăl său


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din satul Dumbrava din comuna Cornu Luncii va fi expertizat medical în vederea stabilirii discernământului după ce, sâmbătă, a incendiat casa sa și a tatălui său.

Potrivit cercetărilor, tatăl tânărului, a spus că a avut sâmbătă, în jurul orelor 11.45, un conflict verbal cu fiul său.

După acest conflict verbal, în jurul orelor 13.25 tânărul a incendiat locuința tatălui său din satul Dumbrava și locuința sa , aflată în apropierea locuinței tatălui său.

Tatăl a spus că fiul său are un comportament agitat, se afla sub influența băuturilor alcoolice și menționa citate biblice.

Cele două incendii au fost stinse de echipaje ale ISU Suceava care a stabilit drept cauză „folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”.

În urma incendiului nu au rezultat victime omenești sau animale și nici nu a existat pericol de propagare la alte locuințe ori bunuri aflate în vecinătate.

 În  acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere prin incendiere”, urmând să se dispună internarea medicală la spitalul de neuropsihiatrie a tânărului de 28 ani în vederea expertizării și stabilirii discernământului.


Intră acum și în grupul de