Elevii de la Școala Gimnazială nr. 2 din Vatra Dornei au învățat despre siguranță la școală alături de Tedi și Poliția Suceava


Intră acum și în grupul de

Tedi a făcut o vizită – la distanță – elevilor de clasa I de la Școala Gimnazială nr. 2 din Vatra Dornei. Alături de el a fost un reprezentant al Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, în data de 22 februarie, împreună au susținut o lecție de siguranță în cadrul Programului ,,Şcoala Siguranţei Tedi”, inițiat de Maspex Romania și derulat în parteneriat cu Poliția Română și cu Ministerul Educației și Cercetării.

Tema principală abordată a fost ”Siguranța la școală”, activitatea fiind desfășurată sub forma unui dialog prin intermediul platformei online. Copiii au primit multe informații utile pentru siguranța lor astfel încât, la finalul orei, să poată furniza răspunsuri corecte întrebărilor adresate de Tedi precum ”Alergăm prin clasă în pauze?”, ”Ne aplecăm peste geam?”, ”Gesticulăm când avem foarfeca în mână?”, ”Facem sport singuri?”.

Școala siguranței Tedi este un program educativ inițiat și implementat de către compania Maspex Romania prin brandul Tedi și care se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și cu Poliția Română. Programul se adresează elevilor de clasa I.

În anul școlar 2020-2021 au fost înscriși 33.941 de elevi din toată țara. Aceștia li se adaugă celor peste 180.000 de elevi de clasa I care au absolvit cursurile Școlii siguranței Tedi în ultimii 5 ani.

Programul se bucură de mult succes în rândul învățătorilor și a celor mici. De la începutul ediției 2020-2021, Tedi a primit peste 15 000 de fotografii cu activitățile realizate de elevi.

Mai multe informații de interes pentru elevii de clasa I și pentru părinții acestora se regăsesc pe site-ul programului www.scoalatedi.ro.


Intră acum și în grupul de