Acasă Social Primarul Lungu apeleaza din nou la „intelegerea, rabdarea si solidaritatea” sucevenilor (VIDEO)

Primarul Lungu apeleaza din nou la „intelegerea, rabdarea si solidaritatea” sucevenilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Trenul nu trece de mai multe ori prin gară”, a afirmat miercuri primarul Sucevei, Ion Lungu, referindu-se la oportunitatea efectuării de lucrări de reabilitare şi modernizare a sistemului de termoficare, a reţelei de alimentare cu apă potabilă şi a canalizării oraşului.

„Avem şansa să beneficiem de fonduri europene pentru aceste lucrări şi nu trebuie ratate”, a spus edilul-şef sucevean, care a subliniat că timp de 15 ani nu s-a făcut nimic în acest sens. El a făcut apel la „înţelegerea, răbdarea şi solidaritatea cetăţenilor oraşului” faţă de situaţia existentă determinată de aceste lucrări. „Este un haos asumat, acceptat”, a spus Lungu.
Ion Lungu a subliniat că lucrările se fac etapizat, după un anumit program şi că înainte ca şanţurile să fie acoperite este necesar să fie verificat montajul tuturor conductelor. „Nu lucrez electoral. Oamenii m-au votat pentru reconstrucţia oraşului”, a spus Lungu care a recunoscut că sunt situaţii „la limită” pe anumite străzi din oraş. „Şi eu, când merg acasă, îmi las maşina la 200 de metri şi merg pe o cărăruşă până la bloc. Asta e situaţia”, a spus primarul.



Secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că săptămâna trecută PD-L a organizat o “analiză politică” a situaţiei traficului rutier din municipiu care a fost necesară întrucât Suceava este “într-un haos al străzilor desfundate”, cu “un trafic haotic”, iar fiecare parchează unde doreşte. “Lucrurile astea nu pot continua”, a spus deputatul PDL, care a arătat că la această întâlnire s-au stabilit măsurile ce urmează să fie adoptate de Primărie în colaborare cu Poliţia Rutieră pentru fluidizarea traficului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version