S-a dat startul la abonamente TPL subventionate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Elevii şi studenţii suceveni pot de acum să se bucure din nou de abonamente subvenţionate pe mijloacele de transport public de călători care aparţin de TPL Suceava.

Hotărârea aparţine Consiliului Local care a aprobat cererea primarului oraşului de a subvenţiona abonamentele pentru elevi şi studenţi după ce la biroul edilului şef al municipiului s-au prezentat numeroşi părinţi care au solicitat acest lucru.

Subvenţionarea abonamentelor se va face doar pe perioada anului şcolar, iar fiecare doritor nu poate opta decât pentru o singură linie.

Costul pe care trebuie să-l suporte un elev sau student este de doar 15 lei restul de până la 50 de lei fiind acoperit din bugetul local. “Orice elev sau student care doreşte să obţină un astfel de abonament poate să se prezinte la unul din cele 5 puncte deschise unde se pot face abonamente iar singura obligativitate a acestuia este să demonstreze cu acte că este elev sau student activ”, a declarat primarul oraşului Ion Lungu.

Abonamentele pot fi ridicate de la casieriile TPL din staţia de pe Calea Obcini, din centru, Gara Iţcani sau sediul Primăriei din Burdujeni.


Intră acum și în grupul de