Un copil de patru ani, din comuna Volovăț, a suferit arsuri puternice după ce s-a apropiat de sobă și i s-au aprins hainele


Intră acum și în grupul de

Un copil din comuna Volovăț a ajuns, joi, la spital cu arsuri la gât și piept. Incidentul s-a produs în seara de miercuri. Astfel, mama copilului a aprins focul în soba pe lemne după care a mers într-o altă cameră, lăsându-l pe copil pe pat.

În acest timp, băiatul s-a apropiat de sobă și a deschis portița. În aceste condiții, i s-a aprins bluza pe care o purta. Mama copilului l-a dezbrăcat, observând că acesta a suferit arsuri la gât și a piept.

Imagile ilustrativă

A doua zi, văzând că starea copilului nu s-a îmbunătățit, femeia l-a dus la spitalul din Rădăuți. Copilul a fost diagnosticat cu „arsuri de gradul 2, 3 și 4 la nivelul gâtului și al pieptului”, fiind transferat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și au fost informați reprezentanții din cadrul D.G.A.S.P.C. Suceava.


Intră acum și în grupul de