Acasă Social Un copil de patru ani, din comuna Volovăț, a suferit arsuri puternice...

Un copil de patru ani, din comuna Volovăț, a suferit arsuri puternice după ce s-a apropiat de sobă și i s-au aprins hainele


Intră acum și în grupul de

Un copil din comuna Volovăț a ajuns, joi, la spital cu arsuri la gât și piept. Incidentul s-a produs în seara de miercuri. Astfel, mama copilului a aprins focul în soba pe lemne după care a mers într-o altă cameră, lăsându-l pe copil pe pat.

În acest timp, băiatul s-a apropiat de sobă și a deschis portița. În aceste condiții, i s-a aprins bluza pe care o purta. Mama copilului l-a dezbrăcat, observând că acesta a suferit arsuri la gât și a piept.

Imagile ilustrativă


A doua zi, văzând că starea copilului nu s-a îmbunătățit, femeia l-a dus la spitalul din Rădăuți. Copilul a fost diagnosticat cu „arsuri de gradul 2, 3 și 4 la nivelul gâtului și al pieptului”, fiind transferat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și au fost informați reprezentanții din cadrul D.G.A.S.P.C. Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version