Horodnic de Sus: Bărbat băut și cu permisul suspendat a comis un accident rutier. După impact, el a fugit acasă unde a fost reținut de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (31 ani) din comuna Horodnic de Sus este cercetat penal după ce a comis un accident rutier pe DN 2E, în comuna Marginea.

Accidentul s-a produs duminică, 7 martie, în jurul orei 23:30. Astfel, bărbatul conducea un autoturism marca Audi. La un moment dat, el a pierdut controlul mașinii și a părăsit partea carosabilă, lovind totodată o semiremorcă parcată în zonă.

Deși rănit, șoferul a părăsit locul accidentului. El a fost identificat de către polițiști la domiciliul său, tot polițiștii fiind cei care au solicitat ambulanța. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio cerebral  fără pierderea cunoștinței, escoriatie frunte, escoriații brațe și escoriație mână dreaptă, fără a rămâne internat.

Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore. De precizat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 90 de zile în perioada 24.12.2020 – 24.03.2021.

Totodată, el conducea având 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul cu permisul suspendat, conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Intră acum și în grupul de