Ţigări ascunse în bancheta din spate a unui microbuz depistate în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F.Siret au descoperit ascunse în bancheta din spate a unui microbuz condus de un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, 524 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 800 lei.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, a declarat că vineri,  în jurul orei 12.15,  pe sensul de intrare în România, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, la volanul unui microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bancheta din spate a microbuzului, cantitatea de 524 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare totală de 786 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.


Intră acum și în grupul de