Atletul dornean, Alexandru Prâsneac, a devenit dublu Campion Național


Intră acum și în grupul de

Atletul Alexandru Prâsneac, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Dorna din Vatra Dornei, a cucerit două medalii de aur la Campion Național de Juniori 3.

Competiția a avut loc în perioda 13-14 martie 2021, la Bacău. Aceasta a fost etapa finală a Campionatului Naţional de Juniori 3.

Antrenorul Cristian Prâsneac și atletul Alexandru Prâsneac. Foto facebook/ Prasneac Cristian

Astfel, atletul pregătit de profesor Cristian Prâsneac a reuşit să se impună la proba de 1500 metri și  800 de metri.

Potrivit antrenorului Cristian Prâsneac, tânărul atlet a condus ambele curse de la un capăt la celălalt şi a câştigat fără emoţii, în stil de campion.

Pe lângă succesul de la Campionatul Național, anul acesta, Alexandru Prâsneac a reuşit să doboare și recordul național U-16 în proba de 800 metri.

Campionul Alexandru Prâsneac alături de ceilalți premianți. Foto facebook/ Prasneac Cristian

De menționat că aceste victorii vin după o accidentare recentă suferită de atletul dornean.

Profesor CSM Dorna Vatra-Dornei, Cristian Prâsneac, a relatat că, în luna ianuarie, sportivii au avut un cantonament la Băile Felix, unde sportivul Alexandru Prâsneac s-a accidentat, riscând să piardă sezonul de sală.

„Atunci, am apelat disperat la ajutorul Deputatului Angelica Fădor și în colaborarea cu dumneaei am reușit să îl punem pe picioare pe sportiv, care a reușit apoi un record național și două titluri de Campion Național. Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele acestor rezultate: Profesorilor de la Școala Gimnaziala Nr. 4 Vatra Dornei, Mol Romania, Black-Hill Vatra Dornei și Coloana Center Vatra Dornei”, a declarat Cristian Prâsneac.


Intră acum și în grupul de