Competitie pentru renuntarea la fumat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava îi informează pe sucevenii ce doresc să renunţe la fumat că au posibilitatea de a câştiga un sejur în cadrul concursului „Renunţă la fumat în mai 2010”. Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, bioing. Adrian Popescu, a declarat că participanţii pot câştiga unul din cele două sejururi a câte 11 zile la Centrul de Sănătate Herghelia, Mureş sau unul din cele două sejururi a 11 zile la centrul de Sănătate Podiş, Bacău.

„Se propune celor interesaţi abţinerea de la fumat între 2 şi 29 mai 2010, precedată de trimiterea unui formular de participare înainte de 2 mai. Pot participa persoanele care fumează zilnic de cel puţin un an, cu vârsta de cel puţin 18 ani”, a precizat Adrian Popescu, cu menţiunea că formularul de participare poate fi descărcat de pe www.asef.ro, www.sanatateplus.net , www.quitandwin.ro.

„Abţinerea de la fumat a câştigătorilor de premii se verifică prin depoziţia unui martor, înscris în formularul de participare, şi printr-un test biochimic”, a subliniat purtătorul de cuvânt al DSP Suceava.

Premiile se vor desemna prin tragere la sorţi pe data de 30 mai, iar câştigătorul va fi anunţat în mass-media pe 31 mai – Ziua Mondială Fără Tutun.


Intră acum și în grupul de