Competitie pentru renuntarea la fumat (VIDEO)

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava îi informează pe sucevenii ce doresc să renunţe la fumat că au posibilitatea de a câştiga un sejur în cadrul concursului „Renunţă la fumat în mai 2010”. Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, bioing. Adrian Popescu, a declarat că participanţii pot câştiga unul din cele două sejururi a câte 11 zile la Centrul de Sănătate Herghelia, Mureş sau unul din cele două sejururi a 11 zile la centrul de Sănătate Podiş, Bacău.

„Se propune celor interesaţi abţinerea de la fumat între 2 şi 29 mai 2010, precedată de trimiterea unui formular de participare înainte de 2 mai. Pot participa persoanele care fumează zilnic de cel puţin un an, cu vârsta de cel puţin 18 ani”, a precizat Adrian Popescu, cu menţiunea că formularul de participare poate fi descărcat de pe www.asef.ro, www.sanatateplus.net , www.quitandwin.ro.

„Abţinerea de la fumat a câştigătorilor de premii se verifică prin depoziţia unui martor, înscris în formularul de participare, şi printr-un test biochimic”, a subliniat purtătorul de cuvânt al DSP Suceava.

Premiile se vor desemna prin tragere la sorţi pe data de 30 mai, iar câştigătorul va fi anunţat în mass-media pe 31 mai – Ziua Mondială Fără Tutun.