Acțiune pe șoselele județului Suceava pentru depistarea șoferilor băuți: 141 amenzi aplicate și 11 permise reținute. Un sucevean fără permis a fost reținut


Intră acum și în grupul de

La sfârșitul săptămânii trecute, tradițional, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile de profil din județ au organizat o acțiune pentru depistarea șoferilor care conduc mașini sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în perioada 12-14 martie, polițiștii au efectuat 392 testări cu aparatul etilotest. În cadrul acțiunii au fost aplicate 141 amenzi în valoare de 50.005 lei.

Totodată, polițiștii au reținut 14 permise de conducere, din care cinci pentru alcool. Pe lângă asta, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare și constatate tot atâtea infracțiuni, dintre care patru – conducerea fără permis și cinci – conducerea în stare de ebrietate.

În același timp, sâmbătă seara, polițiștii din Gura Humorului au depistat în trafic un bărbat din comuna Comănești, care conducea un autoturism pe DC Deleni neavând permis de conducere. În acest sens, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal.


Intră acum și în grupul de