Razie de amploare și controale în trafic efectuate de polițiști la Gura Humorului. Cinci persoane au fost reținute pentru comiterea unei agresiuni, inclusiv un adolescent


Intră acum și în grupul de

O razie de amploare a fost organizată în data de 16 martie pe raza orașului Gura Humorului și în zona rurală limitrofă, a informat IPJ Suceava.

Cei 37 de polițiști și doi jandarmi implicați au desfășurat activități pe linia asigurării unui climat optim de siguranță publică pentru cetățeni, protejarea patrimoniului acestora, precum și siguranța traficului rutier.

Astfel, în cadrul acțiunii au fost legitimate 90 de persoane, au fost verificate 68 de obiective și autoturisme.

În urma verificărilor, au fost aplicate 40 amenzi în valoare de 9.905 lei. Totodată, a fost reținut un permis de conducere și patru certificate de înmatriculare.

Pe lângă asta, polițiștii sprijiniți de luptătorii SAS au reținut cinci persoane cercetate penal pentru mai multe infracțiuni.

Potrivit IPJ Suceava, în data de 12 martie, cele cinci persoane au comis o agresiunea asupra a două persoane din comuna Pârteștii de Jos, satul Deleni.

În seara aceea, cei cinci bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 41 ani au pătruns în curtea unor localnici de 28 și 29 ani și i-au bătut.

Astfel, în cadrul raziei şi în urma probatoriului administrat în dosarul penal au fost emise mandate de aducere pentru agresori.

În aceeași zi, cele cinci persoane au fost reținute și urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Bărbații sunt cercetați pentru lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.


Intră acum și în grupul de