O femeie a fost amendată cu 6000 de lei pentru că a încercat să introducă prin Vama Siret aproape 1000 de pachete de țigări


Intră acum și în grupul de

O femeie cu cetățenie româno-ucraineană a fost amendată, vineri, cu 6000 de lei pentru că a încercat să introducă în țară aproape o mie de pachete de țigări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, vineri, în jurul orei 14:20, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, o femeie, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 32 de ani, ca şi pasager într-un microbuz înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale ale femeii, cantitatea de 930 pachete cu ţigarete, de provenienţă ucraineană.

Țigaretele în valoare de aproximativ 1.400 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional de către Biroul Vamal Siret cu amendă în valoare de 6.000 de lei.


Intră acum și în grupul de