Amplă acțiune pe șoselele județului Suceava: Amenzi de peste 360.000 lei și 78 permise reținute, majoritatea pentru viteză și depășiri neregulamentare


Intră acum și în grupul de

La sfârșitul săptămânii trecute, tradițional, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ au organizat acțiuni pentru depistarea șoferilor băuți și a celor care nu respectă regimul de viteză.

Este vorba despre două acțiuni diferite, dar ambele având loc în intervalul 19-21 martie.

Aproape jumătate din amenzile aplicate au fost pentru nerespectarea limitei de viteză. Imagine ilustrativă

Astfel, în urma executării celor două acțiuni, au fost aplicate în total 660 amenzi, în valoare de 362.725 lei.

Aproape jumătate – 322 amenzi – au încasate de șoferii care au depășit limita de viteză, alte 20 amenzi au fost aplicate pentru depășiri neregulamentare, iar 4 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Însă nu doar șoferii de autovehicule au fost sancționați, ci și 7 bicicliști.

În cadrul acțiunii, care au fost efectuate 370 testări cu aparatul etilotest. De asemenea, au fost constatate 13 infracțiuni, 3 dintre care conducerea sub influența alcoolului, iar 2 conducerea unui vehicul fără permis.

Pe lângă asta, au fost retrase 22 certificate de înmatriculare (majoritatea 9, pentru lipsa ITP/RCA), iar 78 șoferi au rămas fără permise, majoritatea (42) pentru viteză, dar și pentru depășiri (20), alcool (4) etc.


Intră acum și în grupul de