Ștefan Mandachi, despre nunta oprită la unul dintre restaurantele sale: Nu era nici mire nici mireasă, iar restaurantul era ocupat la 26%, cu respectarea distanțelor legale. Dacă a fost încălcată legea vor fi demiși toți cei responsabili


Intră acum și în grupul de

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi spune că dacă a fost organizată o nuntă la unul dintre restaurantele sale despre care Poliția Suceava a anunțat că a oprit-o vor fi demiși toți cei responsabili, dar că din imaginile de pe camerele de supraveghere se vede că nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare.

Aflat în drum spre Olanda, Ștefan Mandachi a aflat cu surprindere că au fost aplicate amenzi la unul dintre restaurantele sale pentru că se organiza o nuntă.

„Întrucât toate afacerile mele au fost afectate masiv din pricina Covid19, de la începutul pandemiei și până la prezenta postare am făcut toate demersurile care m-am transformat într-un susținător înrăit al tuturor formelor de luptă împotriva Covid19. Pe hotelurile și restaurantele mele scrie clar: NU INTRI FĂRĂ MASCĂ și fără respectarea draconică a tuturor măsurilor de protecție! Ba chiar oferim și premii salariaților care respectă măsurile anti-covid”, a arătat Mandachi.

El a menționat că dacă se încalcă regula, dacă se demonstrează că au încălcat legea, va fi demisă întreag echipă fără nicio excepție.

„Așa că răspunsul meu este limpede și nu voi accepta nicio scuză, pretext sau explicație injustă: vor fi demiși toți cei responsabili: vâzări, management, operațional, juridic”, a menționat Mandachi.

Antreprenorul sucevean subliniază că hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții.

„Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”, a mai arătat Mandachi.

Poliția Suceava a anunțat că sâmbătă seara, în cadrul acțiunilor pentru combaterea infectărilor cu SARS-CoV-2, au fost obținute date și informații cu privire la organizarea unui eveniment privat, respectiv o nuntă, cu participarea a cca 200 persoane într-un restaurant de pe raza municipiului Suceava.

La fața locului au fost direcționate forțe de poliţie si jandarmerie fiind identificate cca 150 de persoane care participau la o nuntă.

Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contraventionale cu avertisment, dar și pecuniare în valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind interdicția de organizare a evenimentelor private.


Intră acum și în grupul de