Sportiva Denisa Kore de la CSM Dorna a devenit campioană națională la atletism


Intră acum și în grupul de

Atleții Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei au participat la Campionatul Național de sală rezervat copiilor 1. Competiția a avut loc în weekend, în complexul național „Ion Soter” din București.

În proba de 800 metri, sportiva Denisa Kore a obținut titlul de Campioană Națională. Totodată, ea a concurat și în proba de 200 metri, unde a sosit pe poziția a patra.

„Sunt foarte bucuros de victoria  sportivei mele Kore Denisa care de la cursă la cursă îşi doboară recordurile personale în ambele probe. Kore Denisa în proba de 800 metri a luat cursă în piept în ultimi 400 de metri singura unde la final a câștigat detașat. Cred că acesta sportiva daca va munci și va fi serioasa la antrenamente poate ajunge o atleta buna la nivel național cât și internațional.  Aş vrea să le mulțumesc şi celor care sunt în spatele munci noastre, celor care ne finanțează, Primăria municipiului Vatra Dornei şi Consiliul Local”, a declarat profesorul antrenor Cristian Prâsneac.

El a menționat că programul atleților dorneni va fi foarte încărcat în următoarea perioadă. În data de 4 aprilie, atleții vor participa la etapa finală a Campionatului Național desfășurată la Timișoara. Pe 10 aprilie – la Campionatul Național de cros (Juniori 2,3 și Copii 1 și 2) de la Botoșani. Pe 11 aprilie, loc   concursul Național de criteriu de selecție pentru Campionatul European și Balcanic de alergare montana de la Câmpulung Moldovenesc.

Cristian Prâsneac este optimist vizavi de aceste concursuri, sperând să obțină cel puțin șase medalii, plus o  calificare la Campionatul European și Balcanic .


Intră acum și în grupul de