O femeie din Rădăuți a fost nevoită să fugă din casă fiind terorizată de propriul fiu. Polițiștii au emis ordin de protecție și au întocmit dosar penal


Intră acum și în grupul de

O femeie din Rădăuți, terorizată de propriul fiu, a fost nevoită să fugă din propria casă și să locuiască aproape o săptămână la rude. Deocamdată, conflictul a fost rezolvat după ce polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

Deși conflictul între femeie și fiul său de 24 ani există de mai mult timp, Poliția a fost alertată abia duminică, 28 martie, de către un nepot al femeii. Tânărul a declarat că mătușa sa se teme de propriul fiu, care mereu îi cere bani și chiar o lovește.

Faptele au fost confirmate chiar de femeie în momentul intervenției polițiștilor. Aceștia au constat că există risc iminent pentru siguranța femeii care a solicitat ordin de protecție provizoriu împotriva fiului său.

Ordinul a fost emis, iar tânărul a fost evacuat din imobilul de domiciliu. Totodată, el este cercetat penal privind infracțiunile de „violență în familie” si „amenințare”.


Intră acum și în grupul de