Vitezoman băut, prins după o urmărire în trafic la Suceava. Șoferul a fost amendat cu 9.000 lei, este cercetat penal și a fost lipsit de dreptul de a conduce


Intră acum și în grupul de

O urmărire în trafic a avut loc în noaptea de 29 martie, pe străzile municipiului Suceava. Fugarul, un bărbat sancționat și anterior pentru încălcări ale regimului de viteză, s-a ales cu dosar penal, a fost lăsat fără dreptul de a conduce și a primit o amendă usturătoare.

Mașina (BMW) condusă de el a fost observată în jurul orei 01:30, pe strada Cernăuți. Polițiștii au efectuat semnal de oprire, însă șoferul a mărit viteza, încercând să fugă. Vehiculul a fost urmărit de mai multe autospeciale de poliție, fiind într-un final blocat.

Astfel s-a constat că la volan se afla S.M. (35 ani) din comuna Vicovu de Jos, iar în calitate de pasageri erau un tânăr și o tânără.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, vicoveanul a fost sancționat cu mai multe amenzi, în valoare totală de 9.425 lei și i s-a suspendat dreptul a conduce autovehicule pentru o perioadă de 480 zile.

Pe lângă asta, atât șoferul, cât și cei doi pasageri au fost amendași pentru că s-a aflat afară nejustificat după ora 22:00.


Intră acum și în grupul de