Autorii unor furturi pe raza municipiului Suceava, reținuți de polițiști. O parte din bunurile furate au fost recuperate


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați suspectați de comiterea unor furturi pe raza municipiului Suceava au fost reținuți, în data de 30 martie, pentru 24 de ore.

În primul caz, polițiștii au identificat autorul furtului comis pe 17 martie dintr-o locuință din Suceava. Este vorba despre un bărbat de 47 ani, din orașul Cajvana. Astfel, marți, el a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Suceava.

Bărbatul urmează a fi prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În cel de al doilea caz, polițiștii și luptătorii SAS l-au săltat pe un sucevean, suspectat de spargerea unei frizării de pe strada Stațiunii, fapt produs în ianuarie anului curent.

Autorul a fost identificat în a doua jumătate a lunii martie, în data de 26 fiind efectuate perchiziții la domiciliul acestuia din Suceava. În cadrul acțiunilor au fost găsite o parte din bunurile sustrase, respectiv multe articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și un televizor.

Și în acest caz polițiștii au recurs la reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, care în prezent e încarcerat în CRAP al IPJ Suceava.

De menționat că cei doi sunt cercetați penal pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de