Motociclist de 17 ani, fără permis, rănit după ce a condus cu viteză și a pierdut controlul vehiculului în apropierea localității Drăgoieşti. Tânărul nu purta cască de protecţie


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani a fost rănit și este cercetat penal după un accident rutier produs în data de 1 aprilie, în apropierea localității Drăgoieşti.

În jurul orei 19:00, tânărul conducea pe DJ 178 o motocicletă. El rula imprudent și cu o viteză mare, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de circulaţie. Astfel a mai rulat pe acostament, după care s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.

Tânărul s-a lovit în zona feţei, suferind răni și la mâini și picioare. Ulterior, motociclistul a fost transportat la spital.

Între timp, polițiștii au stabilit că el nu are permis pentru nicio categorie auto, iar vehiculul nu este înmatriculat. Deocamdată nu se știe dacă tânărul a consumat alcool. El nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, dar i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De menționat că motociclistul nu purta cască de protecţie în momentul producerii accidentului rutier.

Drept urmare, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă (autoaccidentare), conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.


Intră acum și în grupul de