Un bărbat s-a intoxicat cu monoxid de carbon, iar o femeie a suferit atac de panică în urma unui incendiu provocat intenționat în orașul Liteni. Au ars mai multe utilaje agricole


Intră acum și în grupul de

Două persoane au ajuns la UPU Suceava în urma unui incendiu izbucnit în curtea unui agent economic din satul Roșcani, orașul Liteni.

Pompierii au fost sesizați în data de 6 aprilie, ora 02:10, informează purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată.

La sosirea pompierilor militari, incendiul era localizat de către lucrătorii SVSU Liteni, iar pericolul de propagare a flăcărilor la vecinătăți a fost îndepărtat.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:20, în urma acestuia fiind afectate elemente combustibile de la trei tractoare și de la o combină agricolă.

În tipul lichidării incendiului, pompierii paramedici SMURD au preluat două persoane le-au acordat primele îngrijiri medicale. Concret, o femeie de 56 de ani a făcut un atac de panică, iar un bărbat de 29 de ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Ambii au fost transportați la UPU Suceava.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, a precizat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de