Focuri de armă în zona Ghicea pentru prinderea mai multor suspecți de contrabandă care au fugit în Ucraina. Polițiștii de frontieră au confiscat țigări în valoare de aproape 80.000 lei


Intră acum și în grupul de

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră suceveni au confiscat peste 6.800 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În data de 5 aprilie, în jurul orei 18:00, polițiştii  de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei au observat un grup de persoane care transporta, dinspre frontiera de stat către localitatea Ghicea, mai multe colete voluminoase.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch Serițan, la vederea polițiștilor de frontieră, bărbații au observat au abandonat coletele și s-au îndreptat către frontiera cu Ucraina.

Polițiștii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical, însă contrabandiștii oricum au reușit să fugă pe teritoriul statului vecin.

În total, au fost găsite 5 colete ce conțineau 4.980 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 58.266 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Peste câteva ore, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Brodina au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Ulma, mai multe colete ce conțineau 1.840 pachete cu țigări în valoare totală de 21.528 lei.


Intră acum și în grupul de